2310425080

Εταιρία

Papandreou Car Systems

Η εταιρεία μας «Α. Παπανδρέου» λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη-Ντεπώ από το 1988.

Η Τεχνογνωσία και η Αξιοπιστία είναι δύο έννοιες που καταφέραμε να κερδίσουμε μέσα από τα προσφερόμενα προιόντα υψηλών προδιαγραφών της εταιρείας μας και τη συστηματική παροχή υπηρεσιών μιας ειδικά καταρτισμένης έμπειρης ομάδας τεχνικών που παρακολουθεί συστηματικά την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Η ομάδα μας λαμβάνει τακτικά μέρος και επισκέπτεται εκθέσεις car stereo – sound off εσωτερικού και εξωτερικού, όπως επίσης και έχει πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς ηχοσυστημάτων.

Στόχος μας είναι να καλύπτουμε τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας. Οι απεριόριστες δυνατότητες των προσφερόμενων συνδυασμών ηχοσυστημάτων, κατέστησαν την εταιρεία μία από τις πρώτες στην Ελλάδα στο χώρο του “car stereo”, αλλά και στους συναγερμούς αυτοκινήτου και μοτοσυκλετών. Οι τεχνικοί μας έχουν επίσης εξειδίκευση στα υψηλά και απαιτητικά standards που απαιτεί ο χώρος των ηχοσυστημάτων σκαφών (marine), αλλά και στις εγκαταστάσεις ασύρματων συναγερμών σπιτιού. Συνεχής προσπάθεια της εταιρείας είναι να παρέχουμε υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών σε σχέση με προϊόντα επώνυμα και ποιοτικά ελεγμένα.

Υποχρέωσή μας είναι να κατανοούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας και να προτείνουμε σε συνεργασία μαζί τους τις καλύτερες λύσεις σε λογικές τιμές. Σε φιλικό περιβάλλον, καταλήγουμε στην ιδανική μοναδική λύση, για το μοναδικό προσωπικό χώρο του κάθε ενδιαφερόμενου, για το αυτοκίνητό του, το σπίτι ή το σκάφος του.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση. Με αποτελεσματική και συνεχή επικοινωνία ακόμη και μετά την πώληση, ακούμε διαρκώς τις ανάγκες σας και ανταποκρινόμαστε σε αυτές με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Με εκτίμηση

Τάσος Παπανδρέου

Θα μας βρείτε:

Βασ. Όλγας 267

Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά, ΤΚ 54655

Τηλ 2310 425080, 2310 413062